Συνεδρίες

• PILATES REFORMER & CADILLAC
Η αυθεντική μέθοδος Pilates πραγματοποιείται στο Reformer και στο Cadillac τα οποία είναι σχεδιασμένα με απόλυτη λεπτομέρεια , προκειμένου να ευθυγραμμίζουν το σώμα , να μας παρέχουν σταθερότητα και συμμετρία. Τα μαθήματα γίνονται ατομικά (personal). Το ατομικό μάθημα είναι σχεδιασμένα με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε ασκούμενου και ειδικά όταν υπάρχουν μυοσκελετικές δυσλειτουργίες όπως παθήσεις στη σπονδυλική στήλη , στον αυχένα , αυτοάνοσα νοσήματα και για αποκαταστάσεις από τραυματισμούς. Είναι η ιδανική μορφή για να ξεκινήσει κανείς την γνωριμία του με τη μέθοδο Pilates. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή εισαγωγή και προσαρμογή του ασκούμενου στο πρόγραμμα.
Το πρώτο μάθημα ΔΩΡΕΑΝ !!!

• PILATES MATWORK
Το Pilates matwork είναι το pilates εδάφους δηλαδή σε στρώματα. Τα μαθήματα γίνονται βάσει των αρχών τις αυθεντικής μεθόδου χρησιμοποιώντας την αντίσταση του ίδιου μας του σώματος καθώς και διαφόρων περιφερειακών οργάνων όπως μικρές και μεγάλες μπάλες , magic circles , foam roller , λάστιχα , βαράκια κ.α. Τα τμήματα είναι ολιγομελή αυστηρά 5-6 άτομα έτσι ώστε να υπάρχει άμεση επικοινωνία εκπαιδευτή και ασκούμενου και να αποφεύγονται τραυματισμοί και λαθεμένες στάσεις.
Το πρώτο μάθημα ΔΩΡΕΑΝ !!!

• PILATES PRE-POST NATAL
Σεβόμενη την αλλαγή του σώματος κάθε γυναίκας στη σημαντική αυτή περίοδο της ζωής της , η μέθοδος προσαρμόζεται στις ανάγκες της εγκύου. Προσφέρει αρχικά, ενδυνάμωση του πυελικού εδάφους κάτι που θα χρειαστεί και στον τοκετό και μαθαίνει τη γυναίκα να διαχειρίζεται σωστά το σώμα της κάθε τρίμηνο της εγκυμοσύνης προσφέροντας ενδυνάμωση, στήριξη και απαλείφοντας πόνους μέσης , γονάτων , αυχένα κ.α. η περίοδος που ακολουθεί μετά την εγκυμοσύνη είναι πάλι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή της γυναίκας αφού το σώμα (μύες , οστά , ορμόνες) πρέπει να επανέλθει με σωστό τρόπο και ρυθμό στη φυσιολογική του κατάσταση δίνοντας στη νέα μητέρα αυτοπεποίθηση για το σώμα της και απαλλάσσοντας την από μυϊκούς πόνους (μέση , πλάτη κ.λ.π.)
Το πρώτο μάθημα ΔΩΡΕΑΝ !!!

• AERIAL SILKS
Όλες οι ασκήσεις που γίνονται στο έδαφος προσαρμόζονται επάνω στις εξειδικευμένες αιώρες βάσει των αρχών της αυθεντικής μεθόδου Pilates. Συνδυάζει τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης , την ενδυνάμωση του σώματος με τη διασκέδαση και τη δημιουργία.
Το πρώτο μάθημα ΔΩΡΕΑΝ !!!